szeptember 2023

Szakmatúra

Szeptember 28-án a 7. és 8. évfolyam Szakmatúra rendezvényen vett részt a Sportházban. A 8 órától kezdődő eseményen tanulóink megismerkedhettek a Berettyóújfalui Tankerületben működő középiskolákkal. Sok színes programmal, ajándékokkal várták a szervezők a hetedikes, nyolcadikos diákokat. A gyerekek kipróbálták a a traktorvezetést, a pincérkedést, a süteménydíszítést, játékos feladatokon keresztül gyűjtöttek hasznos információkat a középiskolákról.

 

Aqua futás

Iskolánk tanulója Kovács Péter 8.b osztályos tanuló az Aqua futás és Körzeti Mezei Futóversenyen a 4. korcsoportban 2. helyezést ért el. Gratulálunk!

 

 

 

Nyári Napközis tábor

A Kovács Máté Városi Művelődi Ház és Könyvtár által szervezett nyári napközis tábor helyszíne ezen a nyáron ismét iskolánk volt. Intézményünk adottságai: a sportpályák, az árnyékos hátsó udvar a nagy fák alatti játszótérrel ideális helyszínt biztosított a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltésére.
A Művelődési Ház gazdag programmal színesítette a gyermekek táborban eltöltött napjait. A hétkezdő jógák, a könyvtári foglalkozások, a HSE sport bemutatói, a táncbemutatók, a tűzoltók és íjászok igazán széleskörű és érdekes programokat biztosítottak a tanulók számára. 
A pedagógusok a nagy nyári melegben kézműves foglalkozással, különböző játékokkal, filmek vetítésével, számháborúval, vagy éppen fagyizással tették még izgalmasabbá és változatosabbá a napközis tábor mindennapjait. 
Az élménydús táborozás örök élményt nyújtott a táborozó gyermekek számára, jövőre szeretettel várjuk őket!